Jelentkezés 9. osztályba

Kedves leendő Gimnazista!    

                            

Megjelentek a középiskolák felvételi rangsorai, amelyekből már bizonyára tájékozódtál arról, bejutottál-e áhított gimnáziumodba.

Amennyiben túljelentkezés miatt nem kerültél be (főként, ha eredetileg úgy tervezted, hogy elsősorban művészeti-, média- vagy drámatagozaton folytatnád tanulmányaidat), gyere és nézz körül gimnáziumunkban! Erre az április 24 – 26., valamint a május 2 – 3. időpontokban lesz lehetőség, a 12. évfolyamos diákok munkáinak nyilvános bemutatásán (egyéb időpontokhoz előzetes egyeztetés szükséges). Tel: 06/46-330-014

 

Gimnáziumunkban május 15-én tartjuk a -  12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet 2. számú melléklete által kiírt -  rendkívüli felvételit, ami független attól, eredetileg mely iskolákat jelölted be a jelentkezési lapodon. Felvételi kérelmedet május 8-12 között juttasd el az alábbi email címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 

Mi szükséges a felvételihez és hogyan zajlik?

Felvételi tájékoztató lap

A gimnáziumi képzésünk 5 évfolyamos, a 13. év az állami érettségire készíti fel diákjainkat. 11. osztályig szöveges értékelést adunk, amely a tudás- és teljesítményszinttel nem kifejezhető személyiségvonások fejlődésére is figyelemmel van.

További információk:

Felvételi tájékoztató lap

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

http://hamoriwaldorf.hu/

https://www.facebook.com/hamoriwaldorf

 

Szeretettel várunk!

 

A Hámori Waldorf Iskola Tanári Kollégiuma

Kiegészítő információk