A Hámori Waldorf Iskola Tanári Kollégiuma

várja azokat a fiatal, akár pályakezdő pedagógusokat,

akik szívesen részt vennének egy nagy múltú, független, önigazgató iskola aktív pedagógiai tevékenységében, kutatómunkájában,

nyitottak a múlt értékeit tisztelő és a jelen kihívásait szem előtt tartó  Waldorf-pedagógia iránt.

2018. július 15-ig a következő állások betöltésére várjuk a jelentkezőket :

 Informatika tanár és rendszergazda

Kertészet tanár és napközis nevelő

Euritmia tanár

Fizika szakos középiskolai tanár

Földrajz szakos középiskolai tanár

 

 

Feladatok:

Informatika tanár és rendszergazda feladata az informatika tantárgy tanítás a 9-12. osztályokban, a 13. osztályosok érettségi felkészítése, az iskolai rendszergazdai feladatok ellátása.  (teljes munkaidős álláslehetőség)

Az kertészet tanár és napközis nevelő  feladata a kertészet tantárgy tanítása 6-8. osztályokban heti 6 szakórában, a 9. osztályosok mezőgazdasági gyakorlatának vezetése, és az az iskola gyakorlókertjének biodinamikus szemléletű művelése, emellett egy napközis csoport nevelői tevékenységének ellátása. (teljes munkaidős álláslehetőség)

Az euritmia tanártól azt várjuk, hogy  az euritmia tantárgy tanítása (1-12. évfolyamokon) mellett segítsen az iskola művészeti életének alakításában, az ünnepek hangulatának megteremtésében.

A fizika és a földrajz tanár feladata 7-13. évfolyamokon a fizika és a földrajz tantárgyak tanítása főoktatásban, a tanulók felkészítése az érettségi vizsgára. Aktív részvétel az iskola pedagógiai munkájában, elsősorban a középiskolai élet, projektek, ünnepek szervezésében.

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla alapján, de pályakezdő jelentkezése esetén egyéni megállapodásra is van lehetőség.

Elvárásaink:

Az állások betöltésének feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a megfelelő végzettség és szakképzettség mellett waldorf tanári képesítéssel, vagy vállalja, hogy a munkába állástól számított két éven belül elkezdi valamelyik akreditált posztgraduális Waldorf-tanár alapképzést.

Jelentkezés módja:

Elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre,  vagy postai úton benyújtott pályázat, mely a következőket tartalmazza:

  • Szakmai önéletrajz
  • Motivációs levél.
  • Ajánlás(ok), referencia
  • Az állás betöltéséhez szükséges végzettségét igazoló dokumentum(ok) másolata(i)

A lehetőleg kézzel írt motivációs levélben kérjük, a jelentkező térjen ki arra, hogy pedagógusként eddig milyen kihívásokat, nehézségeket, sikereket élt meg, milyen fejlődési utat járt be, milyen további szakmai tervei, célkitűzései vannak. Mi motiválja a jelentkezésben, miért szeretne az iskolában tanítani.

Jelentkezés határideje: 2018. július 15.

A jelentkezőket személyes beszélgetésre fogjuk hívni.

Kiegészítő információk