TÁMOP

 

A Hámori Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola a  Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszerében TÁMOP-3.1.5-09/A-2-2010-0435 azonosító számú

„Pedagógus továbbképzés a Hámori Waldorf Iskolában”

című pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap  és a Magyar Állam társfinanszírozásában 4.020.760.-  Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

   

 


A Hámori Waldorf Iskola a támogatást 2010. 08. 30 – 2012. 08- 30. időszakban egy kollégánk angol tanár  tanári mesterképzési szakon, okleveles angoltanári végzettség megszerzésének támogatására  vette igénybe .

Kollégánk az angol tanári MA képzésen megszerzett végzettséggel iskolánk 7-13. osztályos diákjainak angol tanítását fogja végezni 2012-13 tanévtől.

Az angolórákon az MA képzés során megtanult korszerű, tanulóközpontú, differenciált módszerek alkalmazására kerül sor, amelyekhez változatos tanulásszervezési megoldások, kooperatív tanulási technikák kerülnek bevezetésre.

Az osztályonkénti  heti 3 órából egy óra kommunikáció központú, egy  óra kompetenciaalapú nyelvtani ismeretek tanításával és alkalmazásuk gyakorlásával telik, a harmadik óra a héten népismeret és kultúra, ami magában foglalja az irodalom tanítását is idegen nyelvű olvasmányok feldolgozásával.

Kollégánk aktívan vesz részt mind a helyi, mind pedig országos szinten a tanterv és kerettanterv fejlesztési munkában.

   

Kiegészítő információk