Álláshirdetés 2019/20 tanév

A Hámori Waldorf Iskola Tanári Kollégiuma

várja azokat a fiatal, akár pályakezdő pedagógusokat,

akik szívesen részt vennének egy nagy múltú, független, önigazgató iskola aktív pedagógiai tevékenységében, kutatómunkájában,

nyitottak a múlt értékeit tisztelő és a jelen kihívásait szem előtt tartó  Waldorf-pedagógia iránt.

2019. június15-ig a következő állások betöltésére várjuk a jelentkezőket :

Euritmia tanár

 Informatika tanár és rendszergazda, vagy óraadó informatika tanár

Ének tanár

Teljes állású napközis tanár

Fél állású napközis tanár

Fejlesztő pedagógus

Fizika szakos középiskolai tanár

Földrajz szakos középiskolai tanár

 

 

Feladatok:

 

Az euritmia tanártól azt várjuk, hogy  az euritmia tantárgy tanítása (1-12. évfolyamokon) mellett segítsen az iskola művészeti életének alakításában, az ünnepek hangulatának megteremtésében.

Informatika tanár és rendszergazda feladata az informatika tantárgy tanítás a 9-12. osztályokban, a 13. osztályosok érettségi felkészítése, az iskolai rendszergazdai feladatok ellátása.  (teljes munkaidős álláslehetőség, vagy óraadó informatika tanár heti 10 órában)

Az ének tanár feladat az 1-8. osztályokban a zene tantárgy tanítása mellett az iskola zenei életének szervezése. Az ének tanártól elvárjuk, hogy aktívan vegyen részt az iskola művészeti életének alakításában, az ünnepek hangulatának megteremtésében.

A teljes és fél állású napközis tanári álláshelyre azok jelentkezését várjuk, akik az első és a második osztályosok délutáni napközis foglalkoztatását tudják vállalni, és hosszabb távon osztálytanítóként szeretnének dolgozni iskolánkban.

A teljes állású napközis tanártól a napközis  foglalkozások ellátásán kívül pedagógiai asszisztensi, illetve állandó helyettesi feladatok  ellátását várjuk el.

A fizika és a földrajz tanár feladata 7-13. évfolyamokon a fizika és a földrajz tantárgyak tanítása főoktatásban, a tanulók felkészítése az érettségi vizsgára. Aktív részvétel az iskola pedagógiai munkájában, elsősorban a középiskolai élet, projektek, ünnepek szervezésében.

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla alapján, de pályakezdő jelentkezése esetén egyéni megállapodásra is van lehetőség.

Elvárásaink:

Az állások betöltésének feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a megfelelő végzettség és szakképzettség mellett waldorf tanári képesítéssel, vagy vállalja, hogy a munkába állástól számított két éven belül elkezdi valamelyik akreditált posztgraduális Waldorf-tanár alapképzést.

Jelentkezés módja:

Elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre,  vagy postai úton benyújtott pályázat, mely a következőket tartalmazza:

  • Szakmai önéletrajz
  • Motivációs levél.
  • Ajánlás(ok), referencia
  • Az állás betöltéséhez szükséges végzettségét igazoló dokumentum(ok) másolata(i)

A lehetőleg kézzel írt motivációs levélben kérjük, a jelentkező térjen ki arra, hogy pedagógusként eddig milyen kihívásokat, nehézségeket, sikereket élt meg, milyen fejlődési utat járt be, milyen további szakmai tervei, célkitűzései vannak. Mi motiválja a jelentkezésben, miért szeretne az iskolában tanítani.

Jelentkezés határideje: 2019. június 15.

A jelentkezőket személyes beszélgetésre fogjuk hívni.

Kiegészítő információk