Ének-zene szakos pedagógust keresünk

A Hámori Waldorf Iskola Tanári Kollégiuma várja azokat a fiatal, akár pályakezdő pedagógusokat, akik szívesen részt vennének egy nagy múltú, független, önigazgató iskola aktív pedagógiai tevékenységében, kutatómunkájában, nyitottak a múlt értékeit tisztelő és a jelen kihívásait szem előtt tartó Waldorf-pedagógia iránt.

Az ének tanár feladata az 1-8. osztályokban a zene tantárgy tanítása mellett az iskola zenei életének szervezése. Az ének tanártól elvárjuk, hogy aktívan vegyen részt az iskola művészeti életének alakításában, az ünnepek hangulatának megteremtésében.

Elvárásaink: Az állások betöltésének feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a megfelelő végzettség és szakképzettség mellett waldorf tanári képesítéssel, vagy vállalja, hogy a munkába állástól számított két éven belül elkezdi valamelyik akkreditált posztgraduális Waldorf-tanár alapképzést.

Jelentkezés módja:

Elektronikusan aEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre, vagy postai úton benyújtott pályázat,mely a következőket tartalmazza:

  • ·Szakmai önéletrajz
  • ·Motivációs levél
  • ·Ajánlás(ok), referencia
  • ·Az állás betöltéséhez szükséges végzettségét igazoló dokumentum(ok) másolata(i)
  • ·A lehetőleg kézzel írt motivációs levélben kérjük, a jelentkező térjen ki arra, hogy pedagógusként eddig milyen kihívásokat, nehézségeket, sikereket élt meg, milyen fejlődési utat járt be, milyen további szakmai tervei, célkitűzései vannak. Mi motiválja a jelentkezésben, miért szeretne az iskolában tanítani. Jelentkezés határideje: 2020. márc. 15.

A jelentkezőket személyes beszélgetésre fogjuk hívni.

Kiegészítő információk