Álláshirdetések

A Hámori Waldorf Iskola Tanári Kollégiuma

várja azokat a fiatal, akár pályakezdő pedagógusokat, akik szívesen részt vennének egy nagy múltú, független, önigazgató iskola aktív pedagógiai tevékenységeiben, kutatómunkájában. Nyitottak a múlt értékeit tisztelő és a jelen kihívásait szem előtt tartó Waldorf pedagógia iránt. 

A következő állások betöltésére várjuk a jelentkezőket:

Euritmia tanár

Fizika szakos középiskolai tanár

Informatika szakos középiskolai tanár

Feladatok:

Az euritmia tanártól azt várjuk, hogy  az euritmia tantárgy tanítása (1-12. évfolyamokon) mellett segítsen az iskola művészeti életének alakításában, az ünnepek hangulatának megteremtésében. Várjuk azoknak az euritmistáknak a jelentkezését is, akik részmunkaidőben vagy óraadóként tudnak euritmia tanítást vállalni iskolánkban, akár epochális keretek között is.

A fizika és az informatika tanár feladata 7-13. évfolyamokon a fizika és az informatika tantárgyak tanítása főoktatásban, a tanulók felkészítése az érettségi vizsgára. Aktív részvétel az iskola pedagógiai munkájában, elsősorban a középiskolai élet, projektek, ünnepek szervezésében.

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla alapján, de pályakezdő jelentkezése esetén egyéni megállapodásra is van lehetőség.

Elvárásaink

Az állások betöltésének feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a megfelelő végzettség és szakképzettség mellett waldorf tanári képesítéssel, vagy vállalja, hogy a munkába állástól számított két éven belül elkezdi valamelyik akreditált posztgraduális Waldorf-tanár alapképzést.

Jelentkezés módja:

Elektronikusan a hwi.allas@gmail.com e-mail címre,  vagy postai úton benyújtott pályázat, mely a következőket tartalmazza:

Szakmai önéletrajz

Motivációs levél.

Ajánlás(ok), referencia

Az állás betöltéséhez szükséges végzettségét igazoló dokumentum(ok) másolata(i)

A lehetőleg kézzel írt motivációs levélben kérjük, a jelentkező térjen ki arra, hogy pedagógusként eddig milyen kihívásokat, nehézségeket, sikereket élt meg, milyen fejlődési utat járt be, milyen további szakmai tervei, célkitűzései vannak. Mi motiválja a jelentkezésben, miért szeretne az iskolában tanítani.

Jelentkezés határideje: folyamatos

A jelentkezőket személyes beszélgetésre fogjuk hívni.

Vélemény, hozzászólás?